П`ятниця, 29.03.2024, 10:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Барської райдержадміністрації

Форма входу

Головна » 2013 » Квітень » 17 » Весняне суцвіття
10:34
Весняне суцвіття

                           

16 квітня в актовій залі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2-гімназія» м. Бара відбулася знаменна урочиста подія – Х ювілейний з’їзд районної літературної громадки «Весняне суцвіття». Учасниками зібрання  стали творчо обдаровані діти загальноосвітніх шкіл району. Керівник літературної громадки, Валентина Петрівна  Рахманова, з допомогою захоплюючої комп’ютерної презентації ознайомила юних учасників з’їзду  з історією створення колективу та результатами невтомної плідної десятирічної праці. Пригадала зустрічі з письменниками, перші виступи тих, хто сьогодні в різних куточках світу продовжує плекати українську мову. Про те,як усе починалося, розповіла Ніна Андріївна Кліщ, яка першою взялася за втілення такої гарної ідеї в життя.

                             

Одна з вихованок літературної громадки – Анастасія Дан, яка нині є студенткою Барського педагогічного коледжу, наголосила на тому, що участь у творчих з’їздах мала для неї неабияке значення, адже її помітив і підтримав Василь Дмитрович Кобець, член Спілки письменників України, і сьогодні юна поетеса може похвалитися уже третьою збіркою поезій. Діти з захопленням слухали ЇЇ розповідь та вірші.

                             

Частинкою своєї душі поділилася з присутніми Тамара Василівна Вакуловська, закликавши юні таланти «не проспати зорепад у своїй душі», помічати прекрасне в оточуючому світі і відтворювати його з допомогою різних видів мистецтва. Вона презентувала прекрасні поетичні рядки і чудову виставку художнього фото.

                             

Усі учасники з’їзду з радістю ділилися своїми першими пробами пера  й вдячно приймали поради та відгуки досвідчених наставників. Від організаторів зібрання юні літератори отримали  подарунки, а керівника літературної громадки «Весняне суцвіття» та найактивніші педагогічні й учнівські колективи нагороджено грамотами відділу освіти Барської РДА.

Переглядів: 731 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.pedpresa.com

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz