Четвер, 18.04.2024, 16:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Барської райдержадміністрації

Форма входу

Головна » 2015 » Вересень » 24 » Святкування Всеукраїнського Дня дошкілля
14:46
Святкування Всеукраїнського Дня дошкілля

    24 вересня 2015 року на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст№2-гімназія» м. Бара відбулися урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського Дня дошкілля. Привітати дошкільників району прийшли Піддубний М.І. – голова районної ради, Гвоздяр Ю.А – заступник міського голови, Решовська Л.В. – заступник начальника відділу освіти.

Вітаючи зі святом, Михайло Іванович зазначив, що працівники дошкільних навчальних закладів завжди виділялися серед освітян особливим ентузіазмом, творчим ставленням до справи. Вони щедро наділені різноманітними талантами, вміють швидко знайти вихід з будь-якої скрутної ситуації.
Сьогодні дошкілля переживає своєрідний Ренесанс, і це цілком очевидно. Районною державною адміністрацією, відділом освіти ведеться спрямована, систематична робота, мета якої – не допустити закриття закладів, а навпаки- розширення мережі. Приємно сьогодні відзначити, що щорічно в районі відкриваються додаткові дошкільні групи та збільшується відсоток охоплення дітей дошкільною освітою.

Підсумовуючи, голова районної ради зазначив, що для забезпечення подальшого розвитку та удосконалення системи дошкільної освіти району нам необхідно, в першу чергу, забезпечити вільний доступ до якісної дошкільної освіти. Головне завдання – забезпечити сприятливі стартові умови для всіх дітей. Це буде і справедливо, і далекоглядно. 

За словами Гвоздяра Ю.А., заступника міського голови, місцева влада робить усе можливе, щоб збільшити відсоток охоплення дітей дошкільною освітою та покращити матеріально-технічний стан дошкільних закладів, створює всі умови для того, щоб дитинство наших малюків стало справді щасливим. З нагоди свята міська влада пообіцяла закупити мультимедійні дошки для всіх ДНЗ міста.

Заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Решовська Л.В. зазначила, що дошкільна освіта є складовою частиною неперервної освіти в Україні. У районі створено цілісну систему роботи з розвитку творчих здібностей дітей «Піклуватись про дітей – наш головний з вами обов’язок» – сказала Решовська Л.В. «Щоб заслужити довіру дитини та познайомити її з великим непізнаним світом, потрібно щоденно проявляти високий професіоналізм, терпіння і мудрість. Тому працювати в дошкільній освіті — високе покликання і велика відповідальність. Бути вихователем — це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю».

По закінченню привітань кращі працівники дошкільних навчальних закладів були відзначені грамотами районного відділу освіти. Всі присутні мали змогу насолодитися чудовим концертом, підготованим з нагоди Дня дошкілля.

    

    

    

Переглядів: 532 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.pedpresa.com

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz