Субота, 20.04.2024, 02:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Барської райдержадміністрації

Форма входу

Головна » 2013 » Березень » 7 » З святом Міжнародного жіночого дня 8 Березня!
13:07
З святом Міжнародного жіночого дня 8 Березня!


Шановні  колеги-жінки !

Прийміть найщиріші вітання з нагоди першого весняного свята - Міжнародного жіночого дня  8  Березня .

Від усієї душі вітаємо Вас із найпрекраснішим  святом, коли світ пробуджується від сну і готовий ось-ось заграти яскравими фарбами і здивувати чудесами!

Недарма це свято відзначають навесні. Кожна з Вас несе в собі її частинку. Красиві і сяючі, ніжні і яскраві, квітучі і пахучі як перші квіти, Ви незмінно викликаєте трепет чоловічих сердець. Ваше прекрасне свято стало непідробним символом року, з яким пов'язані найсвітліші надії на зміни. Це чудовий час, коли оживає природа, стають тепліші взаємини людей, народжуються грандіозні плани і нові мрії.

 Все, що уособлює собою жінка - любов, краса, ніжність, доброта, гармонія, - розквітає в цей чудовий день, зігрітий усмішками, подарунками та квітами. Ви - початок всіх початків: життя, любові, весни. Ви завжди різні - мудрі, терплячі і дбайливі мами, надійні дружини, дорогі бабусі, дочки, сестри і подруги. Сьогодні ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого краю.

У всі часи жінка, яку поети називали «вінцем творіння», була символом життя, джерелом краси і натхнення. Жінка є не тільки берегинею сімейного вогнища. З багатьма «чоловічими» справами Ви нерідко справляєтеся краще за самих   чоловіків, ділите з ними відповідальність за майбутнє країни.

 Теплом своїх сердець, любов'ю, терпінням і вірністю Ви оберігаєте рідних і близьких. Тільки представниці прекрасної статі здатні поєднати в собі ніжність і наполегливість, мудрість і вічну молодість. Тільки у жінок достатньо сил, щоб робити кар'єру, наповнювати затишком будинок, і оточувати турботою близьких.

Для Вашої, жіночої радості, у світі створені квіти, самоцвіти, захід сонця і сама весна... Так нехай в світле свято 8 березня, Ви будете оточені особливою увагою і морем побажань!

Нехай у вашому житті не переводяться букети квітів, компліменти чоловіків, приводи для сміху та посмішок, приємні сюрпризи і нехай кожен день проходить легко, ніби в Вас є крила метелика, щоб літати над світом! Нехай з новою весною у Ваш будинок прийдуть щастя і любов.

Нехай Вам повсякчас таланить на однодумців, колег, доброзичливих, порядних людей, які привноситимуть у Ваше життя яскраві, теплі події, множитимуть успіхи та додаватимуть джерельної снаги в ім’я творення добробуту родини,  рідного краю і його людей.

Нехай це свято відкладеться у Вас в пам'яті тільки самими приємними спогадами і подарує багато позитиву. Нехай всі побажання, які в цей день будуть висловлені на Вашу адресу, незабаром здійсняться і життя подарує тепло посмішок, рідних, друзів. Сонячне світло зігріє Ваші душі, а Ваші очі засяють щастям і весняним  с вітлом!

 

 

З любов’ю й глибокою повагою чоловіки  відділу освіти

та районного методичного кабінету

Переглядів: 534 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.pedpresa.com

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz