Вівторок, 19.03.2024, 14:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Барської райдержадміністрації

Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 25 » Вперше святкували День дошкілля
17:07
Вперше святкували День дошкілля

                               

       Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага.

         Саме тому 21 вересня 2012р. напередодні свята в нашому місті вперше відбулися урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського Дня дошкілля. Привітати працівників дошкільних установ району, навчально-виховних комплексів «школа-сад», ветеранів праці прийшли голова РДА  Г. Лук, голова районної ради М. Радіонов, начальник відділу освіти А.Сторожук. Щирі слова подяки, побажань, привітань були сказані на адресу дошкільників району.

                                               

         Святковий концерт за участю вихованців дошкільних навчальних закладів та музичних керівників, хореографічного колективу «Перлинки» (керівник І. Шкамбарна) Барської школи естетичного виховання та мистецтв, вихованців вокальної студії «Юнона» (керівник Л. Халабуда), зразкового фольклорного колективу «Джерельце» (керівник Л.Кібітлевська), студентів БГПК ім..М.Грушевського  забезпечив  позитивними емоціями та хорошим настроєм  всіх присутніх.

         З вітальним словом та подарунками для ветеранів дошкільної галузі виступив кандидат у депутати Верховної Ради України В. Жеребнюк.

         Мета Дня дошкілля — підкреслити цінність і важливість дошкільного віку у формуванні особистості та подальшому житті людини, привернути увагу до дошкільної ланки освіти різних верств населення, об'єднати педагогів-дошкільників, показати їхній творчий потенціал, підвищити педагогічний рівень батьків, продовжити хорошу традицію на подальші роки.

                                             

Переглядів: 764 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.pedpresa.com

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz