П`ятниця, 29.03.2024, 07:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Барської райдержадміністрації

Форма входу

Головна » 2012 » Жовтень » 1 » Творчий звіт
13:44
Творчий звіт

Чудовий подарунок до Дня працівників освіти для себе та педагогічної громадськості району зробили два Бориси Михайловичі – Нетубський та Тресер.

         28 вересня цього року в приміщенні районного кінотеатру імені Т. Шевченка з успіхом пройшов їх творчий вечір «Крізь магічний кристал творчості», девізом якого стали слова «Якщо щоденна праця стане віршем – усміхнеться піснею життя».

         Як Нетубський Б.М., вчитель української мови та літератури ЗОШ І-ІІІ ст. №1 м. Бара, так і Тресер Б.М., директор ЗОШ №3 І-ІІІ ст. м. Бара добре відомі своїми творчими педагогічними пошуками і знахідками не лише у нас в районі, але й далеко за його межами. Кожен з них – талановитий педагог і непересічна особистість.

         Нетубського Б.М., Заслуженого вчителя України, знають по його системі роботи з поглибленого вивчення української мови та літератури, роботі з обдарованими дітьми. Десятки випускників, яких свого часу навчав Борис Михайлович, продовжують його справу , прищеплюючи любов до рідної мови та літератури в багатьох навчальних закладах України. Серед його випускників є знані літератори, актори, просто чудові люди.

         Візиткою Тресера Б.М. , Заслуженого працівника освіти України , є літературно-мистецький салон «Царина прекрасного», в активі якого понад 20 авторських постановок  про людей освіти, культури, мистецтва.

         В глядацькій залі кінотеатру зібралися  нинішні і колишні учні обох Борисів Михайловичів, друзі, колеги, батьки, численні гості. Їх увазі були презентовані два майстер-класи знаних педагогів, участь в яких брали всі присутні в залі.

         На творчий звіт завітали високоповажні гості, серед яких Геннадій Лук, голова Барської райдержадміністрації, Микола Радіонов, голова Барської районної ради, Алла Сторожук, начальник відділу освіти, Олександр  Лемещенко, спеціаліст управління освіти і науки Вінницької облдержадміністрації, Валентина Ковальчук та Лариса Коваленко, відповідальні         працівники Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, Василь Онопенко та Віктор Жеребнюк, кандидати в народні депутати до Верховної Ради України.

         Майже 6 годин тривало це унікальне дійство,та гостям у залі вони видалися однією чудовою миттю, в якій творчість поєдналася з талантом.


Переглядів: 1100 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.pedpresa.com

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz