П`ятниця, 26.04.2024, 13:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Барської райдержадміністрації

Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 21 » Новини «Тижня позашкілля»
10:16
Новини «Тижня позашкілля»

20 листопада з нагоди Всесвітнього Дня дитини та «Тижня позашкілля» в Центрі позашкільної роботи з дітьми та підлітками проводилися масові заходи, в яких прийняли участь понад 100 гуртківців та учні ЗОШ №1 І-ІІІ ст. м. Бара.

Годину спілкування в інтерактивній формі до міжнародного Дня прав дитини провела керівник гуртка «Юні натуралісти» Топчий А.М.. Вона повідомила , що офіційно це свято з'явилося в 1954 році завдяки рішенню Генеральної Асамблеї ООН, яка звернула увагу всього людства на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення благополучних умов для їх життя.

Директор закладу Шароватова Л.М. в цікавій формі ознайомила учнів ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, які завітали до нас, з експонатами народознавчої світлиці.

Керівник Собченко В.В. з вихованцями гуртка «Трасового моделювання». продемонстрували показові заїзди трасових автомоделей для гостей закладу.

Діти з захопленням спостерігали за швидкісним рухом автомоделей  з великим бажанням спробувати керувати ними власноруч. Тому, гурток найближчим часом наповниться  автомоделістами-початківцями.

Високий рівень туристичної майстерності продемонстрували під час показових тренувань члени гуртка «Спортивний туризм» під вмілим керівництвом Чернецького С.І.

З метою пропаганди здорового способу життя серед учнівської молоді методистами Кифорук Н.І. та Конторіною Л.Ф. було організовано виставку-презентацію узагальнених матеріалів проектної діяльності гуртків по формуванню здорового способу життя «Здоров’я – найбільша цінність».

Проведено майстер-класи гуртків «Природа в оригамі»(керівник Гончарук Н.Л.) та «Виготовлення сувенірів» (керівник Кольцова В.М.). З захопленням діти виконували завдання, поставлені керівником гуртка «Декоративний розпис» Ваврух О.Д..

Гарно попрацювали вихованці гуртків «Екопогляд» (керівник гуртка Гуршал І.Й.) та «Заповідними стежками рідного краю» (керівник гуртка Паламарчук Л.О.), звітуючи перед глядачами про еколого - природоохоронну роботу мультимедійним проектом «Екологічна стежина»( за який на обласній науково-практичній конференції зайняли призове І місце).Вітаємо гуртківців та їх керівників з досягненням!

Переглядів: 584 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.pedpresa.com

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz