П`ятниця, 29.03.2024, 08:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Барської райдержадміністрації

Форма входу

Головна » 2014 » Лютий » 19 » Конкурс "Я-України син"
14:43
Конкурс "Я-України син"

Формування громадянина - патріота України, підготовленого до життя, з високою національною свідомістю, виховання громадян, які здатні побудувати громадянське суспільство, в основу якого були б закладені та постійно втілювалися демократія, толерантність та повага до прав людини, набуває сьогодні особливого значення. Відділ освіти Барської РДА надає великої уваги саме патріотичному вихованню молоді, і з цією метою проводить різноманітні заходи.

Так, 19 лютого 2014 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст.№4 м. Бара відбувся конкурс  знавців правознавства та історії України «Я-України син». За перемогу боролися команди освітніх округів Барського району: Барського освітнього округу, Войнашівського освітнього округу, Копайгородського освітнього округу та Ялтушківського освітнього округу.

Юні знавці перевірили свої знання історичних дат та подій, побуту запорізьких козаків, вміння орієнтуватися в законах нашої держави та розв’язувати юридичні задачі. Капітани команд виконали своє домашнє завдання, представивши на розгляд журі та глядачів своє бачення життя відомих князів Київської Русі та їх внесок у розбудову української державності. Журі в складі завідувача РМК Маринюк Т.М., вчителя НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2-гімназія» м. Бара Ярмілко В.Д. та вчителя Войнашівської ЗОШ І-ІІІ ст. Луцькової Г.В. були вражені глибокими знаннями та переконаннями учнів, непересічними поглядами на минуле та сьогодення нашої країни.

В нелегкій боротьбі І місце посіла команда Барського освітнього округу, ІІ місце – команда Войнашівського освітнього округу, ІІІ місце- команда Копайгородського освітнього округу. Дипломом учасника конкурсу була нагороджена команда Ялтушківського освітнього округу. Всі команди отримали солодкі призи від організаторів конкурсу.

Вільний час між конкурсами був заповнений українськими піснями та танцями у виконанні учнів школи та танцювального колективу «Денс-стиль» під керівництвом Л.Назарової.

Переглядів: 509 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.pedpresa.com

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz