Субота, 20.04.2024, 03:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Барської райдержадміністрації

Форма входу

Головна » 2012 » Грудень » 19 » День Святого Миколая Чудотворця в навчальних закладах району
13:37
День Святого Миколая Чудотворця в навчальних закладах району

                               

        19  грудня в усіх загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах району пройшли заходи, приурочені до  Дня Святого Миколая Чудотворця.

         Цей день особливий, він наповнений очікуванням чудес та радощами здійснення мрій, уособлює добро, щедрість і справедливість. Склалася добра традиція саме цього дня дарувати подарунки, проводити благодійні акції для дітей, сиріт, знедолених. Так цього дня господарі в своїх молитвах зверталися до Святого Миколая, подумки бажаючи своїй родині достатку та процвітання. Діти з особливим нетерпінням чекали на подарунки, які залишав для них Миколай під подушкою, і щиро вірячи в передноворічне диво, вчилися милосердя і добра в Святого Миколая.

                                   

Найщиріші вітання звучали у стінах НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - гімназія" м. Бара на адресу учнів, працівників та батьків. Для учнів 5-6 класів відбулося святкове дійство із загадками, конкурсами, цікавою презентацією про життя та справи Святого Миколая. На свято були запрошені діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Особливим теплом та увагою огорнули цих діток янголята, подарувавши їм солодощі.

Свято відбулося за підтримки студентів  Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського, приватних підприємців Гарник Н.А., Любарського В.К.

 

Не оминув Святий Миколай і учнів Копайгородської ЗОШ І-ІІІ ст. Було організовано і проведено для молодших школярів «Барвінковий КВК», на якому діти отримали в подарунок «Книги Доброти», а діти пільгових категорій ще й солодкі подарунки. Змагання пройшли весело, цікаво, «з вогником». Школярі змагалися вперто і завзято.

                                 

Також у школі в цей день класні керівники 1-11 класів провели Уроки Доброти. Мудрі люди кажуть, якщо в дитинстві людина не допоможе пташенятку, яке випало з гнізда і пройде повз нього, то у зрілому віці така людина буде глухою до чужого болю. Ось чому потрібно пробуджувати у своїх серцях доброту, чуйність, милосердя і готовність своєчасно допомагати тим, хто потрапив у біду. А прикладом у цьому нехай стане Святий Миколай.


Переглядів: 587 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.pedpresa.com

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz