Четвер, 25.04.2024, 10:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Барської райдержадміністрації

Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 26 » : «Батьки і педагоги ДНЗ – однодумці і помічники. Традиційні та нові форми взаємодії з батьками, пошук нових нетрадиційних форм організації
12:24
: «Батьки і педагоги ДНЗ – однодумці і помічники. Традиційні та нові форми взаємодії з батьками, пошук нових нетрадиційних форм організації

«Сім’я  –  джерело,  водами  якого живиться 

повноводна  річка  нашої  держави. 

 На  моральному  здоров’ї  сім’ї  будується 

педагогічна  мудрість  школи. 

Чудові  діти  виростають  у  тих  сім’ях, 

 де  батько  і  мати  по­  справжньому 

люблять один одного і водночас люблять

 і поважають людей»

В.Сухомлинський

    24 лютого 2016 року  у приміщенні Барської ЗОШ  І-ІІІ ст.№4  відбувся теоретичний семінар  для завідуваів та методистів   дошкільних навчальних закладів району.  Провідна проблема, яка обговорювалась учасниками зібрання: «Батьки і педагоги ДНЗ – однодумці  і помічники. Традиційні та нові форми взаємодії з батьками, пошук нових нетрадиційних форм організації плідної співпраці з родинами ».

          З нагоди 50-ти ліття Барського дошкільного закладу №3 «Зірочка» з вітальним словом виступили начальник відділу освіти Сторожук А.М., заступник начальника відділу освіти Решовська Л.В.
          Розпочала теоретичну частину семінару методист з дошкільної освіти Христофор С.Т., яка у своєму виступі окреслила  орієнтовну модель взаємодії ДНЗ та сім’ї, яка сприятиме підвищенню ефективності роботи педагогів з батьками.

          Далі слово тримала завідуюча  Барського ДНЗ№3 «Зірочка» Комендра А.Р., яка висвітлила напрямки роботи очолюваного нею закладу з батьками, проаналізувала  форми співпраці та її результативність.

         Вихователь-методист дошкільної установи Абрамович В.В. презентувала  присутнім  діяльність батьківського клубу «Батьківська вітальня», а також інформувала про заємодію дошкільного навчального закладу  з батьками, форми та методи роботи.

         Міні – лекція «Спільна робота ДНЗ з сімє’ю» презентувала викладач методист БГПК ім.Грушевського  Є.П.Любарська.

         Вихователі дошкільної установи презентували проекти по сприянню підвищення психологічної та педагогічної компетентності батьків щодо розуміння закономірностей розвитку дитини, а також питань навчання і виховання дошкільнят.  Кожен виступ супроводжувався фото презентацією матеріалів з досвіду роботи .

Окрім того методист психологічної служби Франчук Н.В.провела з учасникам семінару психологічний практикум «Моя дитина – це найбільша цінність в моєму житті».

Схвалюючий підсумок про роботу семінару підвела головний спеціаліст відділу освіти Стрельчук Н.О., де відмітила роботу всього колективу  ДНЗ.

    

Переглядів: 1112 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.pedpresa.com

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz